Dyrlæge besøg

Sort British Shorthair, han er 1,5 år, fertil og opflasket fra fødselen, moderen havde ikke mælk og var ikke interesseret i og passe ham. Han var en stor killing, og jeg besluttede han skulle have chancen. Han voksede godt og er idag en stor flot kulsort kat. Han har det kærligste væsen og er anderledes kærlig, som et lille menneskebarn. Han har desværre det man kalder persernæse, kronisk bihulebetændelse. Det kan vi få dråber for.

 

Vi, en bekendt og jeg tog til et dyrehospital vestpå, fra haderslev cirka 35 km. Hankatten haltede og havde smerter. Ankomst, jeg fortalte dyrlægen, at han kunne hoppe op og ned, spiste godt, drak normalt, grundet hans vejrtrækning mendte dyrlægen ikke det ville være forsvarligt og ligge ham i fuld narkose, han ville have røngten på katten, så katten blev der til næste dag. vi kunne ikke få lov og se hvor katten skulle opholde sig. ikke ok. Næste dag ud til dyrlægen igen, vi skulle se røngtenbillederne 2 stk. Den ene side viste brud , dyrlægen mente begge hofter var brækket, og lagde lidt ud svævende, at en kat med hans vejrtrækningsproblen og 2 hofter brækket, så skulle vi ikke overveje længe. Dyrlægen mente også han havde skøre knogler.

 

Men af dyrekøbt erfaring, lytter jeg, men forhører mig altid hos andre dyrlæger, inden jeg tager stilling, og det gjorde jeg også i dette tilfælde.

 

Den anden dyrlæge bor i Thrige og er den bedste dyrlæge jeg til dags dato har haft, og tro mig der har været rigtig mange i årene der er gået. Vi kørte til Thrige en fredag, og lørdag blev der taget nye røngtenbilleder, da de 2 andre ikke kunne bruges, de var extrem dårlige. Han havde brækket hoften i den ene side og blev opereret samme dag. Hans knogler fejler intet, alt er normalt, der var ej heller problemer med fuld narkose grundet vejrtrækningen. Han boede i Thrige en lille uge, og var meget elsket af personalet. Så hentede vi ham hjem, og skulle efterfølgende til kontrol efter 14 dage. Han havde en forbinding på. Han har ikke forsøgt en eneste gang og tage den af. Han er blevet bedre dag for dag til og gå og kan nu sidde normalt på kattebakken. Han hopper ikke op pt., men dyrlæger siger det vil snart komme.

Pris - dyrlægen i Thrige tager 1/3 af hvad det andet sted ville have oveni røngten, omkring 7-9000,- kr. Her var alt incl., også kontrolbesøg, særdeles god service. Og vi måtte se hvor katten opholdt sig under besøget.